Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek

Montage

Mantje Techniek is gespecialiseerd in complexe montageprojecten. Om deze projecten te kunnen realiseren, beschikken we over een vast team van plaatsingsmonteurs, elektro-technici, loodgieters en TIG-lassers. Deze mensen werken continu samen en zijn dus perfect op elkaar ingespeeld.

We zijn in staat om op locatie alle componenten van uw inrichting naadloos te lassen en onzichtbaar af te werken. Zelfs wanneer er geen budget is voor naadloze meubels en de klant dit wel wenst, kunnen we bestaande onderdelen en modulaire apparatuur naadloos afwerken.

Daarnaast kunnen we als erkend bedrijf uw apparatuur aansluiten op gas, water, elektra en afvoer, zodat we uw gehele project van begin tot eind in eigen beheer uit kunnen voeren.

Transport- en kraanwerk

Onze technici plaatsen tijdens projecten enorme meubels en fornuizen waarvan het gewicht soms oploopt tot meer dan 2000 kilo. Om deze meubels te plaatsen, beschikken we over diverse (interne) transportmiddelen, hijsopstellingen en mobiele kraanbanen. Ook werken we samen met gespecialiseerde machineverhuizers met eigen kraanauto’s. Deze kunnen we inzetten om voor u het transport- en kraanwerk te verzorgen.

Contactgegevens

T.        +31 561 433 673
F.        +31 561 431 386
E.         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W.        www.mantjetechniek.nl

social media

   

© copyright 2014 Mantje Techniek ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau