Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek

Service en onderhoud

Als u uw geld verdient met apparaten dan is een goede en snelle service cruciaal. Apparatuur is immers aan slijtage onderhevig. Mantje Techniek staat daarom 24/7 klaar om storingen en andere problemen met uw apparaten te verhelpen.

Onze technici zijn door heel Nederland gestationeerd en uitgerust met compleet ingerichte serviceauto's. De meeste storingen lossen we op locatie op, maar als het nodig is dan reviseren en modificeren we het apparatuur in onze werkplaats. We stellen de toestellen in een testomgeving op en monitoren ze, om ze vervolgens in perfecte staat terug op locatie kunnen plaatsen.

Doordat we nauw samenwerken met diverse fabrikanten in binnen- en buitenland, kopen we onze reserveonderdelen en onze knowhow bij de bron in. Ook de monteurs hebben continu

contact met de fabrikanten van de apparaten en beschikken over een iPad, waar schema's en tekeningen van meer dan 50000 apparaten in staan.

Veel van de fabrikanten waar wij onze onderdelen kopen, hebben er inmiddels voor gekozen om hun fabrieksservice aan ons uit te besteden. Zo zijn wij exclusief servicepartner van het Nederlandse merk Rosval en verzorgen we voor het Duitse merk MKN alle fabrieksservice in Nederland en België. Ook zijn we, met wereldwijd drie andere collega’s, exclusief service-expert voor de MKN Flexichef.

Storingen oplossen is ons vak, maar komen voor de gebruiker altijd ongelegen. Daarom is het zaak dat uw apparatuur preventief wordt onderhouden. Mantje Techniek kan u voor de meest uiteenlopende toestellen en voor alle bekende merken een passend preventief onderhoudsplan aanbieden. Hierin houden we de door de fabrikant opgestelde onderhoudsvoorschriften aan en vervangen we aan slijtage onderhevige delen door originele fabrieksonderdelen. Ook keuren we toestellen op elektrische en mechanische veiligheid: de door de ARBO verplichte NEN-3140 keuring. Al onze technici zijn gecertificeerde keurmeesters.

Digitale serviceadministratie
Mantje Techniek werkt met een volledig digitale serviceadministratie. Nadat de storing via telefoon, mail of de site is binnengekomen, wordt er in het systeem een werkbon aangemaakt. Deze wordt digitaal ingepland bij de dichtstbijzijnde monteur. Hij logt in het systeem met zijn iPad en haalt het servicerapport op. Nadat de storing is opgelost, ondertekent u dit rapport en ontvangt u het direct na het bezoek in de mail.

Op deze manier kunnen storingen veelal binnen 24 uur worden opgelost.

 Contactgegevens

T.        +31 561 433 673
F.        +31 561 431 386
E.         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W.        www.mantjetechniek.nl

social media

   

© copyright 2014 Mantje Techniek ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau