Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek Mantje, Meesters in Techniek

Mantje, Meesters in Techniek

Producten en diensten van de hoogst haalbare kwaliteit, dat is waar Mantje Techniek voor staat. Wij bouwen en onderhouden keukens voor professioneel gebruik. Dit doen we voor dealers en producenten van grootkeukenapparatuur en RVS maatwerk, in binnen- én buitenland.

Daarnaast leveren we op offshore locaties en (marine-)schepen service, renovatie en onderhoud van keuken- en wasserij-apparatuur.

Mantje Techniek is gespecialiseerd in naadloos maatwerk, complexe keukeninrichtingen en hoogwaardige technieken als energiebesparende en inductiesystemen. Ons team bestaat uit gedreven specialisten die hun vak met passie uitoefenen.

 
Vanuit ons pand in Noordwolde verzorgen we dagelijks de planning, logistiek en de nachtdistributie van onderdelen naar de technici. We beschikken over ruim 1000 vierkante meter magazijn en een hypermoderne werkplaats, waar we apparatuur kunnen reviseren en modificeren.

In het pand bevinden zich ook onze kantoren, van waaruit we onze technici aansturen. Dit gebeurt volledig digitaal, net als facturatie en het bijhouden van de servicewerkzaamheden, voor een snelle en accurate servicehistorie van uw apparatuur. Dankzij ons landelijke netwerk van eigen technici, zijn we in staat om nagenoeg alle serviceaanvragen binnen 24 uur uit te voeren.

We hopen dat u na het bezoek aan deze site en onze digitale showroom net zo enthousiast bent over ons vak als wij. In dat geval verwelkomen we u graag in Noordwolde om eens kennis te maken.

Contactgegevens

T.        +31 561 433 673
F.        +31 561 431 386
E.         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W.        www.mantjetechniek.nl

social media

   

© copyright 2014 Mantje Techniek ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau